Asociatia Altitudine a desfasurat actiuni vineri 11.04.2014 la Teregova in cadrul ‘Saptamanii altfel – Sa stii mai multe, sa fii mai bun!‘.

Dupa ce copii din clasele VI, VII, si VIII au jucat cateva foarte reusite piese de teatru, le-am povestit copiilor despre abilitatile si deprinderile pe care si le pot dezvolta in anii de scoala ca sa le fie de folos in viata, intr-un atelier numit ‘Scoala si provocarile vietii’.

Apoi am detaliat experienta mersului la munte, prezentandu-le echipamentul necesar pentru drumetii si notiuni de conduita si siguranta montana. 

Cireasa de pe tort a fost excursia organizata impreuna cu douazeci de copiii si cativa profesori pentru a descoperi un munte din apropiere.

Desi timpul limitat si vremea schimbatoare nu ne-au permis atingerea varfului Cozia (1450m), toata lumea a apreciat experienta mersului la munte si a plimbarii prin natura atat de generoasa, in prag de primavara.

Multumim profesorilor si elevilor din Teregova pentru deschidere si implicare.

Copii, ati fost minunati! Cu aportul vostru, capata sens motto-ul saptamanii altfel ‘Sa stii mai multe, sa fii mai bun!’

Felicitari!